Borrmaskin & Vattenglas
Jämtborr AB - certifierad borrare

Jämtborr AB är ett brunns och energiborrnings företag. Vi har vår bas i Tandsbyn, 3 mil söder om Östersund men vi har större delen av mellansverige som arbetsområde. Jämtborr AB utför bla vattenborrning, energiborrning (bergvärme), grusfilterbrunnar, horisontalborrning, entreprenadborrningar, pumpmonteringar samt borrhålstryckning för ökat flöde i vattenbrunnar.

Vi är certifierade borrare

C-borrare
Utförs borrning av certifierad brunnsborrare får kunden en garanti för att brunnsborraren har den erfarenhet och den kunskap som krävs för ett fackmannamässigt väl utfört arbete.

Att vara certifierad C-borrare innebär att man har:

  • Minst tre års erfarenhet av brunnsborrning.
  • Avlagt godkänt svetsprov.
  • Godkänd kurs Arbete på väg.
  • Certifikat för Heta arbeten.
  • Godkänt resultat i Juridik för brunnsborrare.
  • Godkänt resultat i Praktisk hydrogeologi.

Dessutom har företaget där den certifierade brunnsborraren arbetar en ansvars- och miljöförsäkring på minst fem miljoner kr.

 

Våra kunder är privatpersoner, vvs företag, byggföretag, konsultfirmor och kommuner. Företaget har samlat på sig ett stort kunnande inom området och sätter stor vikt vid att arbetet utförs med högsta möjliga kvalité. Våra ledord är kunskap, kvalitet, service och säkerhet.

geotec
Jämtborr AB är medlem i svenska borrentreprenörers branchorganissation Geotec. Geotec har runt 80 medlemmar och är den största sammanslutningen av fristående borrentreprenörer i norden. När man som kund anlitar ett geotecanslutet företag vet man att företaget är en välkännd och seriös aktör som har erfoderliga ansvars och miljöansvarsförsäkringar.